Kindershow

"Magie en lachen, hand in hand, welkom in het betoverende kinderland!"

Wat een mooi record, 100 decibel aan gillende kids

Welkom in de Magische Wereld van Ger Smith zijn Kindershow!

Stap binnen in een betoverend avontuur waar magie, humor en avontuur samenkomen om kinderharten te veroveren! Met mijn kindershow neem ik kleine en grote groepen, van 10 tot wel 400 kinderen, mee op een reis vol spannende, grappige, en verbazingwekkende momenten.

In dit uur durende spektakel breng ik een mix van trucs die variëren van adembenemend spannend tot onweerstaanbaar grappig. Het is een show waar elk kind, van de jongste toeschouwer tot de meest doorgewinterde ‘ik weet alles’ kenner, aan zijn trekken komt. Bereid je voor op een achtbaan van emoties, waarin verbazing en lachen hand in hand gaan.


Wat deze kindershow zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Of het nu in een intieme setting thuis is, op een schoolfeest, of een groot evenement, mijn show past overal en brengt de magie recht naar het hart van het publiek. Voor het gemak zorg ik zelfs voor het geluid, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.


Maar waar deze show echt in uitblinkt, is de interactie en positieve energie die ik met me meebreng. Elk kind wordt aangemoedigd om deel te nemen, om te lachen, zich te verwonderen en vooral te genieten. Deze show is niet slechts een voorstelling; het is een geschenk aan de kinderen, een ervaring die ze gegund wordt.


Dus, gun de kinderen in jouw wereld deze magische beleving. Laat ze een uur lang wegdromen, lachen en zich verwonderen onder de betoverende leiding van Gerard. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk en verkoopbaar kinderentertainment, dan is Gerard’s Kindershow de perfecte keuze. Boek nu en laat de magie beginnen! 🎩✨

Uniek: Het Vlooiencircus van "Doctor" Ger Smith

vlooiencircus 1

Stel je voor: een betoverende wereld waar vlooien kunstenaars worden en hun ongelofelijke talenten onthullen. Bij Ger Smith zijn Unieke Vlooiencircus komt deze fantasie tot leven met een verrassende show vol actie, humor en ongelooflijke acrobatiek.


Deze unieke voorstelling, met een duur van ongeveer 20 minuten, is speciaal ontworpen om zowel jong als oud te verwonderen. Onze vlooien voeren een scala aan acts uit, variërend van een sensationele barrol run tot koorddansen, hoogspringen van een duikplank in een zwembad, tot zelfs voetballen als ware atleten. En dat is nog maar het begin!


Wat dit vlooiencircus zo bijzonder maakt, is niet alleen de ongeëvenaarde originaliteit, maar ook de mogelijkheid om het op de vierkante meter te presenteren. Hierdoor is het geschikt voor vrijwel elke locatie, groot of klein. Kinderen zullen hun ogen niet geloven, terwijl volwassenen zich afvragen of het echt echt is.


Dus, breng een dosis verbazing en plezier naar jouw evenement met Ger Smith zijn Unieke Vlooiencircus. Of het nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een festival is, deze show laat een blijvende indruk achter op elk publiek. Boek vandaag nog en ontdek de magie van de vlooien! 🎪🦗✨

"Laat je verbazen door het kleinste circus met de grootste acts! Ger Smith zijn Vlooiencircus: waar wonderen gebeuren op de vierkante meter!" 🎪🦗

Heeft u vragen klik dan op de gele button.